Брой 21
Купи броя

Със сигурност тези от вас, които ни следвате неотлъчно от самото начало, знаете какво да очаквате от новия брой на любимото ви списание. Тези пък, които за пръв път разгръщат страниците на VOYAGE, могат да са сигурни, че са избрали правилното четиво. Защото не се съмнявайте, че и този път, както винаги досега през последните 5 години, ще бъдем вашият ерудиран и надежден гид в необятната вселена на елитните начини за оползотворяване на най-ценното време в живота.

„Луксът за мен е комбинация от изкуство, комфорт, дискретност, съобразителен персонал, изискана кухня, спиращ дъха пейзаж и много време, през което да се посветиш на любимите си хора”, казва един от събеседниците ни в този брой и вероятно това е представата за „лукс” за повечето от вас. Подобно е и нашето виждане, както ще се уверите от пъстрия букет от дестинации и хотели, който подредихме за настъпващото лято.

Вниманието ни с оглед на сезона логично ще е съсредоточено върху добрата стара Европа. Защото, когато говорим за лукс, старостта, също както при хубавото вино, не е недостатък,
а предимство. С традиции в хотелиерството и курортното дело, датиращи от векове, било то по прелестните острови в Средиземно море, на обвития в слава бряг на Атлантика или сред идиличните пейзажи на Алпите, Европа винаги има с какво да изкуши. Разбира се, добавили сме и щипка екзотика – под формата на обиколка из пазарите и ресторантите на една южноамериканска столица, както и в лицето на един „намерен рай” в Индийския океан.

Последвайте ни на следващите страници и открийте поредното вдъхновение за следващото си изключително преживяване. Естествено, както вече сте свикнали, с цялата необходима информация, включително цени и адреси.Брой 21